Blog & Tudástár

munkairányító
rendszerek

3D
nyomtatás

egyéb
kategóriák

Nem az idő a legdrágább – hanem a figyelem

Nem az idő a legdrágább – hanem a figyelem

Hogyan védi meg a munkairányító rendszer a munkatársak fókuszát a felesleges kommunikációtól? Sokat beszélünk időgazdálkodásról. De egyre világosabb: nem az időből van a legkevesebb – hanem a zavartalan figyelemből.A munkaidő alatt nemcsak a feladatokkal küzdünk,...

Bővebben

A munkairányító rendszer hatékonyságnövelő hatása

A hatékonyság minden vállalkozás számára kulcsfontosságú. A PC Box munkairányítórendszere jelentős előnyöket kínál azoknak a cégeknek, amelyek célja a munkafolyamatokoptimalizálása és a termelékenység növelése. De hogyan segíthet ez a rendszer az Önvállalkozásának...

bővebben
Nem az idő a legdrágább – hanem a figyelem

Nem az idő a legdrágább – hanem a figyelem

Hogyan védi meg a munkairányító rendszer a munkatársak fókuszát a felesleges kommunikációtól? Sokat beszélünk időgazdálkodásról. De egyre világosabb: nem az időből van a legkevesebb – hanem a zavartalan figyelemből.A munkaidő alatt nemcsak a feladatokkal küzdünk,...

Bővebben
Bevezetés a PC Box munkairányító rendszerébe

Bevezetés a PC Box munkairányító rendszerébe

A PC Box munkairányító rendszere egy innovatív megoldás, amely segíti a vállalatokat a feladatok hatékony kezelésében és irányításában. De vajon miért érdemes a PC Box rendszerét választani? Hogyan segíthet ez a rendszer az Ön...

bővebben

Gyakran Ismételt Kérdések és Népszerű témák

Kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mi is az SCOP?

A COP a Coefficent of Performance angol kifejezés rövidítése, ami nyers fordításban hatékonysági tényező, az S pedig a seasonal, azaz a szezonális szót rövidíti. Az értéket úgy számoljuk ki, hogy egy adott időintervallumban mérjük a rendszer leadott hőteljesítményét, és ezt összegezzük. Ezután az összegzett hőteljesítményt elosztjuk a rendszer ugyanebben az időszakban mért összesített fogyasztásával. Az így kapott szám megmutatja, hogy a rendszer teljesítménye hányszorosa a fogyasztásának.

× Popup Image